Αθήνα 31-03-2019

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ  ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Προς

ΑΣΕΠ

Θέμα:” Αίτημα για συνάντηση με τους υπευθύνους για τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΣΕΠ ΑΡ. 17,22_05_2018)”

Με αφορμή την ανακοίνωση του υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπου η αρμόδια υπουργός κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μετά την ανάρτηση του πίνακα της προσωρινής κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 6Κ του 2018 από το ΑΣΕΠ, υπέγραψε την απόφαση κατανομής 557 υπαλλήλων, Κλάδων ΔΕ Φύλαξης και ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης, στα Καταστήματα Κράτησης, το σωματείο μας, ζητά να εκδοθούν άμεσα τα οριστικά αποτελέσματα της εν λόγω προκήρυξης. Όπως επίσης να ξεκινήσει η διαδικασία των υγειονομικών, ψυχοτεχνικών και πρακτικών δοκιμασιών των υποψηφίων. Πολλά μέλη του σωματείου μας είναι επιτυχόντες και αγωνιούν να αποκατασταθούν επαγγελματικά.

Το σωματείο μας ζητά άμεσα συνάντηση μαζί σας.

Εκ της Διοίκησης

Ο Πρόεδρος            Ηλιόπουλος Κων/νος                                                       Ο Γεν.Γραμματέας

Καλαντζής Παναγιώτης

Επικοινωνία: Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ.: 10437 Τηλ.6995132224 Email:somateioodysseas@gmail.com