Αθήνα 15-04-2018

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Προς

ΣΕΠΕ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας που δέχτηκε το σωματείο μας , οι εποχικοί ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων που προσλήφθηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο(οδός Πατησίων 44, Αθήνα),από τις 13/04/2019 με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, εργάζονται μέσα σε μία εβδομάδα από Δευτέρα 15/04/2019 έως Κυριακή 21/04/2019,χωρίς να τους χορηγείται ημέρα ανάπαυσης (ρεπό),κατά παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. Παρακαλούμε να γίνει έλεγχος από την υπηρεσία σας.

Σας επισυνάπτουμε τα μηνιαία προγράμματα των δύο βαρδιών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλιόπουλος  Κων/νος                                                                                     Καλαντζής Παναγιώτης

Επικοινωνία: Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ.: 10437 Τηλ.6995132224  Email:somateioodysseas@gmail.com