Αθήνα 04/04/2019

Υπόψη κας Ζωγράφου

Κοινοποίηση:Γραφείο Υπουργού Πολιτισμού κας Ζορμπά Μυρσίνη

Θέμα: « Καταχώρηση εισοδημάτων στο taxisnet εξαιρέσιμων αποδοχών

( Κυριακές,Αργίες,Μπόνους πέραν του Πενθημέρου), για εποχικούς ημερήσιους φύλακες αρχαιοτήτων και νυχτοφύλακες που εργάζονταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα Μουσεία και στις Εφορείες Αρχαιοτήτων εντός του 2018»

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας Προσώπων Υποδομών και Χρηματαποστολών «Ο Οδυσσέας» εκφράζει τη δυσαρέσκεια που δεν έχουν καταχωρηθεί και φέτος εγκαίρως από την υπηρεσία σας στο taxisnet τα εισοδήματα των εξαιρέσιμων αποδοχών ( Κυριακές,Αργίες,Μπόνους πέραν του Πενθημέρου), για τα μέλη του σωματείου μας, που εργάζονταν ως εποχικοί ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων και νυχτοφύλακες με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα Μουσεία και στους Αρχαιολογικούς Χώρους εντός του 2018.Παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ξεκινήσει οι φορολογικές δηλώσεις εισοδημάτων από το Υπουργείο Οικονομικών, η υπηρεσία σας έχει κωλυσιεργήσει και δεν έχει προχωρήσει στην καταχώρηση.

Απαιτούμε να προχωρήσετε άμεσα στην καταχώρηση των εν λόγω εισοδημάτων στο Taxisnet.Διότι τα συγκεκριμένα εισοδήματα έχουν πολλές κρατήσεις και επιφέρουν ποσό επιστροφής σε αρκετούς εργαζομένους, που εφόσον υποβάλλουν άμεσα τη φορολογική τους δήλωση θα εισπράξουν πιο γρήγορα το ποσό επιστροφής το οποίο έχουν άμεση ανάγκη. Όσο καθυστερεί από την υπηρεσία σας η καταχώρηση των εισοδημάτων,τόσο αργότερα θα εισπράξουν την επιστροφή τους οι εργαζόμενοι. Ελπίζουμε στην κατανόηση σας στο καιρό οικονομικής κρίσης που ζούμε όλοι μας.

Το σωματείο μας ρωτά:

Πότε θα καταχωρηθούν τα προαναφερόμενα εισοδήματα στο Taxisnet ;

Το σωματείο μας ζητά:

Άμεσα ραντεβού με τους υπευθύνους για το συγκεκριμένο θέμα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Πρόεδρος        Ηλιόπουλος  Κων/νος                                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Καλαντζής Παμαγιώτης

Επικοινωνία: