Αθήνα 16-04-2019

ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ,

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Θέμα: Αναπλήρωση επιτυχόντων των ειδικοτήτων ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ  βάσει των πινάκων αποτελεσμάτων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2019 της ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Παρακαλούμε όπως προχωρήσετε άμεσα σε αναπληρώσεις επιτυχόντων των ειδικοτήτων ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ βάσει των πινάκων αποτελεσμάτων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2019,αφού πολλοί υποψήφιοι έχουν αποστείλει υπεύθυνες δηλώσεις μη αποδοχής θέσης. Μέλη του σωματείου μας είναι στους επιλαχόντες και αγωνιούν να προσληφθούν ώστε να εργαστούν 8 μήνες διότι σύμφωνα με την ανακοίνωση η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι «Από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για διάρκεια απασχόλησης οκτώ (8) μηνών και όχι πέραν της 31-12-2019»

Εκ της Διοίκησης

Ο Πρόεδρος        Ηλιόπουλος Κωννος                                                                                          Ο Γεν.Γραμματέας

Καλαντζής Παναγιώτης

Επικοινωνία: Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ.: 10437 Τηλ.6995132224 Email:somateioodysseas@gmail.com