Αθήνα 27/06/2019

Τμήμα Λογιστηρίου

Υπόψη κας Ζωγράφου

Κοινοποίηση:Γραφείο Υπουργού Πολιτισμού κας Ζορμπά Μυρσίνη

Θέμα: « Μη καταβολή εξαιρέσιμων αποδοχών  ( Κυριακές,Αργίες,Μπόνους πέραν του Πενθημέρου), για τους εποχικούς ημερήσιους φύλακες αρχαιοτήτων και νυχτοφύλακες που εργάζονται με  5μήνη και 8μήνη σύμβαση ορισμένου χρόνου στα Μουσεία και στις Εφορείες Αρχαιοτήτων εντός του 2019»

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ασφαλείας Προσώπων Υποδομών και Χρηματαποστολών «Ο Οδυσσέας» εκφράζει τη δυσαρέσκεια που δεν έχουν καταβληθεί ακόμη από την υπηρεσία σας, τα εισοδήματα των εξαιρέσιμων αποδοχών ( Κυριακές,Αργίες,Μπόνους πέραν του Πενθημέρου), για τα μέλη του σωματείου μας, που εργάζονται ως εποχικοί ημερήσιοι φύλακες αρχαιοτήτων και νυχτοφύλακες με σύμβαση ορισμένου χρόνου στα Μουσεία και στους Αρχαιολογικούς Χώρους εντός του 2019.

Απαιτούμε να προχωρήσετε άμεσα στην πληρωμή των εν λόγω εισοδημάτων καθώς ήδη έχει παρέλθει εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης των παραπάνω εργαζομένων.

Το σωματείο μας ρωτά:

Πότε θα καταβληθούν τα προαναφερόμενα εισοδήματα;

Το σωματείο μας ζητά:

Άμεσα ραντεβού με τους υπευθύνους για το συγκεκριμένο θέμα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο Πρόεδρος                                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλιόπουλος  Κων/νος                                                                                     Καλαντζής Παναγιώτης

Επικοινωνία:

Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ. : 104 37