ΒlogΗμερίδες-Συνεδρια-Εκθέσεις

Ημερίδα «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σωματείου μας θα αντιπροσωπεύσει το Σωματειο μας Ύστερα από πρόσκληση στην ημερίδα «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Σωματείου μας  Δημητρης Κανναβος θα αντιπροσωπεύσει το Σωματειο μας Ύστερα από πρόσκληση απο την Ελληνική Ένωση για Ατλαντική & Ευρωπαϊκή Συνεργασία στην ημερίδα «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή.

Η Ελληνική Ένωση για Ατλαντική & Ευρωπαϊκή Συνεργασία  σας προσκαλεί στην ημερίδα «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή. Προτεραιότητες και προοπτικές για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.» σε συνεργασία με το Athens Flying Week 2018 και τις Γυναίκες για την Ασφάλεια (WIISHellas), με την υποστήριξη της Δημόσιας Διπλωματίας ΝΑΤΟ.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018,  Σαρόγλειο Μέγαρο (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων), Ρηγίλης 1

Συζητούμε τις προοπτικές και τα θέματα ασφάλειας μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο στις Βρυξέλλες  με έμφαση στην Ελληνική Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, τις Εθνικές Αμυντικές Βιομηχανίες στα πλαίσια της Ε. Ε., αλλά  και στην πολυδιάστατη συμμετοχική ασφάλεια.

Η θεματολογία του επικεντρώνεται ενδεικτικά στα:

·         Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Άμυνας σ’ ένα Μεταβαλλόμενο Διεθνές και Περιφερειακό Περιβάλλον: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, ιδιαίτερα μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ 2018

·         Η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ 2018, Αποφάσεις – Προοπτικές για την Ασφάλεια της Ευρώπης και της Μεσογείου

·         Μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκτήσει μία αυτόνομη αμυντική ταυτότητα ιδιαίτερα στην Αεροπορική Βιομηχανία. Ο Ρόλος των Εθνικών Αμυντικών Βιομηχανιών, Νέες Τεχνολογίες

·         Τουρισμός – Ασφάλεια – Ανάπτυξη

·         Συμμετοχική Ασφάλεια και οι επιπτώσεις για τον πολίτη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.