Γραφείο Τύπου

Καταγγελία στο ΑΣΕΠ κατά των πινάκων αποτελεσμάτων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2019 του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ -ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»- Γ.Ν.Δ.Α.«Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» 12 θέσεων της ειδικότητας ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αθήνα 03-05-2019

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

(Αρ.Μητρώου σωματείου 30863)

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

                       ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΩΝ , Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

(Αρ.Μητρώου σωματείου 30863)

Κατά των πινάκων αποτελεσμάτων της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2019 του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΝΙΚΑΙΑΣ -ΠΕΙΡΑΙΑ   «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»-   Γ.Ν.Δ.Α.«Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Κατόπιν ανωνύμων  καταγγελιών που δέχτηκε το  σωματείο μας για τους πίνακες των αποτελεσμάτων των 12  θέσεων της ειδικότητας ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, πληροφορηθήκαμε τα παρακάτω:

Α) Οι πίνακες αποτελεσμάτων αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του φορέα σε αρχείο pdf και δεν αναγράφονται τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων, σε αντίθεση με ό,τι γίνεται σε όλους τους φορείς του δημοσίου που ανακοινώνουν στους πίνακες αποτελεσμάτων των ανακοινώσεων ΣΟΧ μέσω ΑΣΕΠ, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων. Πως κάποιος υποψήφιος θα ξέρει αν όντως έχει γίνει σωστή προσμέτρηση της μοριοδιότησης του ή αν έχει απορριφτεί ή όχι, για να κάνει ένσταση, αφού δεν υπάρχει το ονοματεπώνυμο του.

Β)Στους παραπάνω πίνακες είναι καταταγμένοι 99 υποψήφιοι και όλοι στα κύρια προσόντα (1).Δηλαδή δεν βρέθηκε κάποιος υποψήφιος να κάνει αίτηση με τα επικουρικά προσόντα. Παρακαλούμε να γίνει έλεγχος όλων των δικαιολογητικών των υποψηφίων ώστε να διαπιστωθεί αν όλοι οι υποψήφιοι κατέχουν τα κύρια προσόντα των θέσεων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

                         

                          Εκ της Διοίκησης

Ο Πρόεδρος       Ηλιόπουλος Κων/νος

Ο Γεν.Γραμματέας

Καλαντζής Παναγιώτης

                                                               

                                                                               

Επικοινωνία: Διεύθυνση : Ψαρών 2, Μεταξουργείο, Αθήνα Τ.Κ.: 10437 Τηλ.6995132224 Email:somateioodysseas@gmail.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.